Familiedag organiseren Noord-Holland – 7 gratis apps!


Familiedag activiteiten Noord-Holland

Ben je van plan om een familie activiteit in Noord-Holland te gaan organiseren? Het organiseren van een familiedag kan namelijk een echte uitdaging zijn voor de hele familie. We geven diverse tips om maar niets te vergeten en dat je familie uitje een geslaagd feest wordt.

Dit mag je niet vergeten bij het organiseren van een familiedag!

  • Welke datum gaat de familiedag plaats vinden. Een gezamenlijke datum voor iedereen.
  • Wat wil je gaan doen? Je moet een programma gaan opstellen.
  • Wat gaat het kosten per persoon! Wat is het budget voor elk familielid.
    Deze handige apps zijn een goed hulpmiddel voor het organiseren van een familiedag Noord-Holland

    Deze 7 apps mogen niet ontbreken bij een groepsuitje organiseren in Noord-Holland

1. Datumprikker, simpel een datum kiezen

De uitdaging is om iedereen gezamenlijk bij elkaar te laten komen op een specifieke datum, maar hoe krijg je dat snel en simpel voor elkaar? Heb je geen datum waarop iedereen aanwezig kan zijn dan is de familiedag bij voorbaat niet geslaagd. Daarvoor gebruik je de datumprikker gaat dat een stuk makkelijker. Kies je voor een datum midden in de week of toch in het weekend of juist een feestdag?
Met deze app kun jij als coordinator van de familiedag een aantal datums voorstellen, waarbij alle familieleden kunnen aangeven of zij wel, niet of misschien beschikbaar zijn. Zo kun je direct zien op welke datum de meeste familieleden beschikbaar zijn.
2. Familie locatie tracker = Gps Tracker

Je bepaald de tijd waar en wanneer het familie uitje zal plaats vinden. Je grootste uitdaging is dat iedereen op tijd is voor alle activiteiten die je hebt gepland op deze dag. Te laat komen gooit het hele programma is de soep. Mocht iemand dan toch in de file komen wil je graag weten waar het familie lid zicht bevindt en met deze app is het een makkie. Zo kan het activiteiten programma toch op tijd starten en zal het een geslaagde dag worden. Deze app is tevens onmisbaar bij het familie uitje Geocaching. Met geocaching wil je juist weten waar de andere familieleden zich bevinden. Kijk in de app store naar family locator gps tracker.

3. Straw – Familiedag organiseren, welk groepsuitje gaan we doen dit jaar?

Familiedag organiseren - Plan je familiedag met gratis apps -www.Groepsuitjes-NoordHolland.nl

Welke activiteit zullen we gaan organiseren dit jaar? Gaan we voor een teambuildingsuitje zoals boerensurvival of wordt Geocaching en ga je in groepen op zoek naar de schat. Gaan we balletje slaan met klompegolf, gezellig een route door het weiland net als frisbeegolf.
Familie uitje met eten daarmee maak je een leuke familiedag compleet varieer van een lunch tot een boeren barbecue, mogelijkheden genoeg en aan te passen zoals jij het graag wil hebben.Je zult ervaren dat ook deze app onmisbaar is om een geschikt familie uitje te kiezen.

 

4. Tricount – Organiseer je uitgaven met je familieleden

Samen uit samen thuis en dat geldt natuurlijk ook voor de kosten die je graag transparant wilt houden met een grote groep.
Dat doe je met deze app. uiteraard spreek je vooraf het gewenste bedrag dat een ieder wil uitgeven aan de familiedag. Toch kan het op een dag toch anders lopen en spontaan het je zin in een extra activiteit of kies je ervoor om extra drankjes te bestellen, geen probleem.
Met deze app split je de rekening zo in het gewenste aantal personen.
Meer info? Bekijk hier het filmpje! https://www.tricount.com/nl/de-oplossing-voor-groepsuitgaven

5. Whatsapp – Deel je foto’s actief on spot!

Een Whatsapp groep aanmaken zodat de alle foto’s direct door iedereen te zien zijn. Maak er een dag van om nooit meer te vergeten, veel belangrijker leg het vast met je telefoon. Zeker als je een groepsuitje kiest zoals Geocaching waarbij je als team opstap gaat en de andere familieleden daar niets van mee krijgen. maak foto’s en deel die live op locatie. Een familiedag beleef je samen met elkaar en op deze manier drop je de foto’s in de groep en is het echt feest op locatie.

6. WeTransfer – makkelijk foto’s en video’s delen
De dag zit erop en wat een geslaagde familiedag was het ook dit jaar weer. iedereen heeft veel lol gehad en heeft de dag op z’n eigen manier beleeft vanuit een andere hoek. Leuk om de foto’s ook weer te delen en te verzamelen.

Familiedag Noord-Holland

7. Hema – online fotoboek maken

Deze dag wil vastleggen, weer onvergetelijk dag samen met je familie. Op de website van Hema kun je na het verzamelen van alle foto’s kun je een mooi fotoalbum samenstellen. Kies uit verschillende groottes en kies je mooiste foto’s uit. Wees creatief en zet er leuke teksten bij die voor een ieder herkenbaar zijn, dat is lachen. Met een paar dagen zijn je fotoboeken klaar en zo heb je altijd een superleuke familiedag weer als herinnering vastgelegd. Meer info? https://foto.hema.nl/fotoboek-maken/

Familiedag organiseren Noord-Holland

Heb je na deze tips nog hulp nodig om een familiedag te organiseren dan helpen we je graag.

Druk op de button en vertel ons je wensen.

Gratis hulp bij het organiseren van een bedrijfsuitje in Noord-Holland - www.groepsuitjes-noordholland.nl