Familiedag Noord-Holland: Familie uitje in 4 stappen!

Familiedag Noord-Holland - Plan je familiedag uitje in 4 stappen! - www.groepsuitjes-noordholland.nl

Leuke Familiedag Noord-Holland

Familiedag plannen

Familiedag Noord-Holland Stap voor stap plannen, hoe doe je dat?
De jaarlijkse familiedag organiseren is altijd een heel gedoe. Elk jaar is er wel iemand anders die het familieuitje gaat organiseren.

Stappenplan familie uitje

Dit jaar ben jij aan de beurt, wat een stress, wat ga je doe! Meteen vraag je jezelf af, hoe ga ik dit aanpakken?
Met dit stappenplan met een familieuitje een stuk makkelijker gaan en plan je in een handomdraai een leuke, originele familiedag.

Familiedag organiseren Noord Holland

Familiedag Noord-Holland - Familieuitje organiseren - www.groepsuitjes-noordholland.nl

Stap 1: plan een datum!
Begin met het plannen van een datum. Maar hoe doe je dat, iedereen heeft wel plannen! Welke datum en periode in het jaar zullen de meeste familieleden kunnen? Met een grote familie een familiedag organiseren in Noord-Holland is een echte uitdaging maar met deze 7 gratis apps is een datum plannen een stuk makkelijker geworden.

Een groepsuitje organiseren in noord-holland?

Inventariseer eerst van te voren wat de meest geschikte datums zouden zijn. Stel diverse datums voor via de datumprikker app en je ziet de reacties vanzelf binnen komen. Het is een illusie om te denken dat iedereen mee kan. Maak gebruik van de vele tools die we voorstellen en je bent al een aardig eind op weg.

Familieuitje Alkmaar

Stap 2: Inventariseer wie gaat er mee wil!
Heb je meerdere datums hebt voorgesteld, bekijk dan wanneer de grootste groep familieleden meekunnen. Vervolgens inventariseer je met hoeveel familieleden je bent en heel belangrijk voor een leuke activiteit, welke leeftijden heb je voor het familieuitje. Een heel belangrijk onderdeel voor het plannen van je familiedag. Met deze informatie kun je een budget en een activiteit gaan plannen.
Het is natuurlijk leuk als je een leuke activiteit kunt plannen voor alle familieleden.

 

Welke Familie activiteiten Noord Holland

Familiedag uitje Noord-Holland - Familiedag uitje in 4 stappen! - www.groepsuitjes-noordholland.nlStap 3: Plan het budget
Het budget is een belangrijk onderdeel van je familieuitje. het bedrag bepaald het succes of je iedereen meekrijgt omdat niet iedereen evenveel te besteden heeft of het wil besteden aan een leuke familiedag. Je zult moeten respecteren dat je soms water bij de wijn moet doen en te kiezen voor een bedrag dat voor iedereen op te brengen is. Doe een voorstel aan je familieleden met diverse opties van bedragen en kijk wat een gemiddeld op te brengen bedrag is per persoon. Dan ga je op zoek voor het bedrag wat je te besteden hebt naar een geschikte activiteit en wie weet wat nog meer.

Familiedag Noord-Holland

Organiseer een Familiedag Langedijk

Stap 4: Organiseer een leuke activiteit
Goed, het laatste stukje voor het plannen van je familiedag uitje. Je hebt de datum gepland en de deelnemerslijst van familieleden is ook opgesteld, je weet wat je mag besteden, dan de laatste stap is de organisatie. Je gaat nu een leuke activiteit kiezen voor jullie familiedag. Er valt veel te kiezen maar houd goed rekening met de verschillende leeftijden. Maak het leuk voor ieder familielid en kies een activiteit waar zelfs je oma van 82 aan mee kan doen. Maar er gaan vast ook kinderen mee? Dan kun je naar de b.v. Speelpark de Swaan gaan.
Hier kunnen de kinderen volop genieten in de speeltuin en vermaken zichzelf. De ouderen familieleden kiezen b.v. voor Klompekolf of een van de andere activiteiten die er te doen zijn. Onder het genot van een ijsje en een kopje koffie met wat lekkers kunnen beide groepen volop genieten van een leuke familiedag. kunnen de ouders genieten van een lekker ijsje. Zo makkelijk is een familiedag regelen.

Locatie familiedag Noord Holland

Kinder uitjes Noord-Holland ook leuk met slecht weer

Familiedag Noord-Holland