Familie uitjes Alkmaar – Geocaching is een actieve en leuke familiedag!

Familie uitjes Alkmaar – Geocaching

Hou je van teambuilden met speurwerk, samenwerking en strijd? Dan is Geocaching jou uitje!
Volop teamwork in de buitenlucht en op groene locatie.
Sportief, uitdagend, competitie, spanning en fun

Prijs: € 27,00

Duur: 2 uur
Aantal: v.a. 12 personen
Dagelijks mogelijk tussen begin begin april en eind oktober.
Locatie: Langedijk/Oudkarspel nabij Alkmaar

100% vrijblijvende prijsopgave zonder verplichtingen!

 

Beschrijving

Familie uitjes Alkmaar - Geocaching familiedag uitjes - www.groepsuitjes-noordholland.nl

 

Geochacing zijn superleuke familie uitjes!

Een echte speurtocht op moderne wijze met je mobiel in je hand. Geochacing is een leuke en actief familie uitje en voor iedereen familielid prima te doen. Maak je familiedag compleet met deze spannende invulling, ook erg geschikt als groepsuitje, personeelsuitje of teambuilding uitje. Stel je eigen team samen met je familieleden en ga op stap om de verborgen schatten ontdekken.

Geocaching uitleg

Hoe werkt geochacing dan eigenlijk? Na het samenstellen van de teams, zijn de teamcaptains verantwoordelijk voor de communicatie en het ontvangen van de opdrachten. Een week voordat je met het hele team op stap gaat, ontvangen alle teamcaptains elke dag geheime opdrachten en hints via berichten. Met behulp van de GPS lopen jullie een route en aan de hand van opdrachten ga je samen met je team opzoek naar de verborgen schatten. Met behulp van coördinaten wordt je begeleid bij de speurtocht. Als team wil je winnen van de andere teams en wil je ze te slim af zijn en de schat als eerst weten te vinden. Als teamcaptain ligt er een zware druk op je schouders om jou team naar de overwinning te brengen. Is jou team, de eerste die “de Schat” vind!
De winnaar van de dag zal eeuwige roem behalen met zijn team en daar zal nog lang over gesproken worden.

Familiedag uitje Alkmaar Geocaching

Met dit superleuke, actieve en oergezellige teambuildingsuitje ga je er dan ook echt op uit met met de hele groep of familie.
Juist het competitie gevoel wat er dan onderling aanwezig is, zal de familiebanden weer aantrekken. Samen met je neven, nichten, broers en zussen, strijd je misschien wel tegen je ooms en tantes en wordt de spanning steeds vuriger, maar vooral de gezelligheid onderling zal weer als van ouds zijn. Oude verhalen van vroeger ophalen en lachen over leuke momenten die jullie samen hebben beleeft.
Samen dingen doen en later op een mooie dag terugkijken geeft vaak veel voldoening en zorgt juist dat het weer een geslaagde familiedag gaat worden. Met dit spannende spel kan het jaarlijkse familie uitje een terugkomende feest worden. Waardevolle momenten deel je samen met je familie.

Familiedag organiseren Noord Holland
Wat is Geocaching?

Geocaching in de regio Alkmaar

Geocaching is een populair spel wat steeds vaker gespeeld wordt door hele families, vriendengroepen maar ook bedrijven die aan teambuilding willen doen. Daarbij ga je met gps coördinaten op zoek gaat naar een schat (de cache). Een cache is meestal een doosje waar de schat in zit verstopt. In het doosje zit altijd een logboekje, daarin schrijf je een naam op als bewijs dat je de cache gevonden hebt en dat heet (loggen).

Geocaching in Broek op Langedijk

Broek op Langedijk een bijzondere gemeente welke uit vijf dorpen bestaat. Langedijk is samengesteld uit Oudkarspel, Noord-Scharwoude, Zuid-Scharwoude, Broek op Langedijk en Sint Pancras. De dorpen zijn gelegen net boven de stad Alkmaar.
In Langedijk liggen ook diverse cache punten waar dus ook de mogelijkheid bestaat daar op pad te gaan. Aan de hand van gps coördinaten beantwoord je vragen over typische Langedijker kenmerken. De bewoners van Broek op Langedijk zijn toegankelijk en vaak ook behulpzaam om je de juiste weeg te wijzen om zo snel mogelijk de schat te vinden. Naast de spanning onderling is het een heel mooie gemeente om rond te wandel. Het rijk der duizend eilanden is een van de vele mooie routes en wie weet kom jij daar ook langs.

Familie uitjes NoordHolland

Familiedag uitje Noord-Holland - Geocaching familie uitjes in Noord-Holland - www.groepsuitjes-noordholland.nl

 

Familiedag ideeen

Leuk en laagdrempelig spel, zeer geschikt als familie uitje, personeelsuitje, bedrijfsuitje of vriendendag.

Leeftijd is van minder belang, wel is het noodzakelijk om een stuk te kunnen lopen. Toiletten & picknickbanken zijn aan de start/finish.

 

 

 

 

Informeer voor familie dagje uit noord holland

Familie uitjes Alkmaar – Geocaching Offerte Aanvragen
Vul het formulier in en we geven je een vrijblijvende prijsopgave zonder verplichtingen!
Teambuilding Noord-Holland Geocaching

Prijs: € 27,00

Duur: 2 uur
Aantal: v.a. 12 personen
Locatie: Langedijk/Oudkarspel nabij Alkmaar

 

100% vrijblijvende prijsopgave zonder verplichtingen!

Kies uit een leuke aanvulling voor een familie uitje met eten

[contact-form to=”info@groepsuitjes-noordholland.nl” subject=”Offerte aanvragen The Big Escape”][contact-field label=”naam” type=”name” required=”1″][contact-field label=”e-mailadres” type=”email” required=”1″][contact-field label=”telefoon” type=”text”][contact-field label=”gewenste datum” type=”date” required=”1″][contact-field label=”aantal personen v.a. 12 personen” type=”text” required=”1″][contact-field label=”Groepsuitje opties: Vink je favoriete uitje aan!” type=”checkbox-multiple”][contact-field label=”92) Koffie/thee (limonade) + allerhande koekjes € 5.00pp*” type=”checkbox”][contact-field label=”94) Koffie/thee (limonade) + gebak van de bakker € 7.00pp*” type=”checkbox”][contact-field label=”23) Lunchbuffet € 11.50pp” type=”checkbox”][contact-field label=”31) Smikkelbuffet, incl drankjes (b-w-f)/ijs v.a. € 28.50pp* ” type=”checkbox”][contact-field label=”34) Barbecue, incl drankjes(b-w-f)/ijs € 35.00pp*” type=”checkbox”][contact-field label=”*Kinderen 3-15jr half geld. (b-w-f) = bier-wijn-fris” type=”checkbox-multiple”][contact-field label=”Vragen of opmerkingen” type=”textarea”][/contact-form]

 

Leuke familie uitjes in noord holland

Een hele dag teambuilding activiteiten samen plezier!

Familie uitjes Noord-Holland

Locatie: Langedijk/Oudkarspel nabij Alkmaar

Centraal gelegen in Noord-Holland,
direct aan de N245 Alkmaar-Schagen.
Volop eigen gratis parkeergelegenheid.

Personeelsuitje Noord-Holland met eten en drinken - www.Groepsuitjes-NoordHolland.nl

Familie uitje met eten Alkmaar Geocaching voor een groep!

Wil je een dagje weg alkmaar of uitstapjes alkmaar?

  • top 10 bezienswaardigheden alkmaar
  • bezienswaardigheden alkmaar en omgeving
  • activiteiten alkmaar vandaag
  • wat te doen in alkmaar en omgeving
  • kinderactiviteiten regio alkmaar

Kijk hieronder voor goedkope familiedag in Noord-Holland